imagine articol

U-Banca Transilvania o întâlnește pe teren propriu pe Rapid

Suporterii au șansa să îi vadă din nou pe viu pe baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania, odată cu partida împotriva celor de la Rapid București. Meciul se va desfășura sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 18:00 la BTarena. Toate informațiile despre bilete sunt disponibile printr-un click AICI.

Jucătorii noștri reiau partidele oficiale, după ce campionatul a fost întrerupt din cauza meciurilor disputate de echipele naționale. Din acest punct de vedere, merită amintit faptul că Ștefan Grasu și Luca Colceag au fost plecați cu reprezentativa României în Luxemburg, în timp ce Karel Guzman a jucat pentru Cuba în duelurile cu Statele Unite și Puerto Rico. În confruntarea cu Statele Unite, Karel a reușit 18 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări și 4 intercepții. Apoi, în fața celor din Puerto Rico, Guzman s-a evidențiat cu 10 puncte, 5 pase decisive și 4 recuperări. Cuba a pierdut ambele întâlniri.

Revenind la încleștarea cu Rapid, U-Banca Transilvania înfruntă o nou-promovată. Giuleștenii sunt pe 14 și au înregistrat 2 succese și 7 eșecuri. Ultima dată, Rapidul a pierdut cu CSM CSU Oradea, scor 93-64. Singurele formații învinse de bucureșteni sunt CSM Focșani și CSM Târgu Jiu. Până la ora actuală, principalul remarcat al Rapidului este Erik Copes, sportiv ce a înregistrat medii de 17.0 puncte, 13.2 recuperări și 0.7 pase decisive. Alți jucători importanți din lotul lui Marius Bulancea sunt Michael Hope, Jadon Cohee sau tânărul Luca Vasile.

U-Banca Transilvania este singura grupare neînvinsă în campionat, astfel că Patrick Richard și compania sunt hotărâți să continue șirul rezultatelor pozitive.  

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

Cu toții așteptăm să jucăm din nou, a trecut destul de mult timp de la ultimul meci. Am încercat să rămânem în ritm prin antrenamente tari, mai ales în această săptămână. Așteptăm să jucăm, ne-am pregătit bine. Avem lotul complet doar de joi, când a revenit Karel Guzman de la națională. Ne dorim să câștigăm, să facem un joc bun și să progresăm din punct de vedere al baschetului jucat. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit