imagine articol

U-BT & Tudor Tailor | Excelență prin eleganță

U-Banca Transilvania va avea o îmbrăcăminte demnă de o echipă campioană în acest sezon. Clubul nostru a semnat un parteneriat cu renumitul brand Tudor Personal Tailor, care va asigura ținutele staff-ului tehnic la partidele din Basketball Champions League, respectiv Liga Națională. 

Tudor Personal Tailor este o etichetă masculină de inspirație britanică și măiestrie italiană, un concept custom-made reinventat într-o sincronizare a perfecțiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor clientului în dinamica actuală. Experiența pe care Tudor Tailor dorește să o livreze clienților într-un mod eficient și rapid este plăcerea de a îmbrăca un costum unic, executat după cele mai înalte standard de tradiție britanică, folosind materiale de calitate superioară, provenite de la furnizori renumiți din întreaga lume. 

Mai mult, costumul ideal îmbracă nu doar gusturile ci și personalitatea unui câștigător. Alături de Tudor, atenția la fiecare detaliu, combinația de culori, contrastele, accesoriile chiar și căptușeala, oferă un plus de încredere, reprezintând un etalon al imaginației și creativității purtătorului.

Vă invităm să marcați evenimentele importante și să vă programați o întâlnire la unul dintre showroom-urile Tudor Personal Tailor din București, Cluj-Napoca sau Timișoara.

HAIDE "U"
4

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit