imagine articol

Victorie clară împotriva celor de la CSM VSK Miercurea Ciuc

U-Banca Transilvania a ajuns la șapte victorii în Liga Națională, după ce a depășit-o într-o manieră autoritară pe CSM VSK Miercurea Ciuc. Campionii României au câștigat meciul de pe teren propriu cu scorul de 96-65 și se pregătesc acum să o înfrunte, tot acasă, pe Joventut Badalona.

 

Ne-am arătat rapid intențiile legate de meci, iar Patrick Richard ne-a desprins la 6-0. Stefan Birčević a marcat pentru 12-3, iar jucătorii noștri au controlat în permanență disputa. U-Banca Transilvania a fost mai bună la toate capitolele, așa că Mihai Silvășan și-a permis să ruleze întreg lotul. 

 

Astfel, s-a remarcat Eduard Roschnafsky, care a fost declarat și MVP-ul meciului. Tânărul pivot a izbutit mai multe coșuri din poziții dificile și a primit aplauze din partea publicului. Alb-negrii au avut 11 marcatori, 57 dintre puncte venind de la rezerve.

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

A fost un meci fără istoric, în care nu am avut nicio accidentare. A existat șansa să folosesc tot lotul, am dat minute baschetbaliștilor tineri. Mă bucur că am câștigat și că nu există probleme medicale. 

 

HAIDE "U"
21
#
Player
MIN
PTS
2FG
3FG
FG
FT
TREB
AST
EFF

Parteneri