imagine articol

Victorie clară în fața Timișoarei

U-Banca Transilvania a obținut o victorie convingătoare vineri seara, în cel de-al doilea meci al săptămânii. Baschetbaliștii clujeni au depășit-o pe SCM OHMA Timișoara cu scorul de 74-65.

 

După duelul cu Prometey, alb-negrii au avut reprogramarea meciului cu Timișoara. Deși primele minute au fost strânse, jucătorii noștri au avut prospețime în joc. Emi Cățe ne-a desprins la 13-7, apoi Gordic a marcat pentru 19-13, stabilind scorul primului sfert. Richard și compania s-au luptat să recupereze fiecare minge și au dominat situația sub panou. Astfel, prin mingile câștigate am putut trece ușor în tranziție ofensivă, iar Cățe a punctat din interiorul semicercului, 37-30. Jalen Jones a mărit avantajul nostru, 48-36. 

 

Totodată, defensiva a funcționat pentru U-Banca Transilvania, întrucât i-am ținut pe bănățeni la sub 20 de puncte înscrise în primele trei sferturi. Kasey Shepherd a strălucit în atac, fiind liderul nostru. În plus, Cățe traversează o formă foarte bună și a reușit din nou peste 10, contribuind de asemenea și cu recuperări. Ne-am menținut la peste 10 lungimi în permanență și am repurtat un nou rezultat pozitiv în campionat. 

 

Pentru favoriții noștri urmează întâlnirea de duminică, împotriva celor de la Dinamo. Jocul se va desfășura la BTarena, cu începere la ora 17:00. 

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

A fost o victorie clară în fața Timișoarei. Mă bucur că am reușit să câștigăm, era important să o facem, mai ales că veneam după trei înfrângeri la rând. Ne-am dorit să avem intensitate și am reușit acest lucru. În plus, mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Urmează acum o altă partidă, cu Dinamo. Sunt convins că vor veni să facă un joc bun și să se impună, deci trebuie să fim pregătiți. Meindl nu a evoluat, nu s-a simțit bine și a avut febră. Am preferat să îl menajăm pentru a nu agrava starea lui.

 

 

 

 

 

 

HAIDE "U"
30
#
Player
MIN
PTS
2FG
3FG
FG
FT
TREB
AST
EFF

Parteneri