imagine articol

Zoki face angajarea la meciul cu BC CSU Sibiu!

Angajarea simbolică la meciul cu BC CSU Sibiu, din cadrul ultimei etape a primei faze a Ligii Naționale, va fi făcută de unul dintre cei mai iubiți jucători care au evoluat la clubul nostru: Zoran Krstanović!

În vârstă de 36 de ani, Zoki a evoluat cinci sezoane în alb-negru, în trei episoade. În primul sezon, 2005-2006, pivotul sârb a bifat prima finală de campionat, pierdută în fața celor de la Asesoft Ploiești. După un an petrecut în Ungaria, Zoki a revenit la U-Mobitelco și a bifat cea de-a doua finală, pierdută, de asemenea, în fața ploieștenilor. 

A evoluat pentru jumătate de sezon la Donar Groningen (Hanzevast Capitals), pentru a reveni la Cluj-Napoca și a pune umărul la primul titlu, obținut în 2011. A părăsit echipa în 2012, ulterior evoluând în Ucraina, la Kryvbasket, în țara noastră la Gaz Metan Mediaș și SCM U Craiova, în Austria la Oberwart Gunners, în Ungaria la Falco și Niyregyhaza, pentru a-și încheia cariera în Elveția, la Union Neuchatel. 

ZORAN KRSTANOVIĆ, fost jucător U-Banca Transilvania:

”În primul rând, vreau să spun că mă simt extraordinar să revin aici! În toată perioada petrecută la acest club, Clujul a devenit a doua casă pentru mine și sunt întotdeauna bucuros să mă întorc! Am întâlnit o mulțime de oameni frumoși aici și am rămas cu prieteni pe viață. Îmi aduc aminte cu bucurie de toate succesele la care am muncit împreună și sunt bucuros că U-BT este unde este acum. Sunt fericit să pot participa împreună cu familia mea la un derby precum cel cu Sibiul. Inima mea va bate întotdeauna în alb și negru! Haide U și La Mulți Ani U!”

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit