imagine articol

U-BT 1 se califică la turneul final U13

Clubul nostru va fi prezent la turneul final U13. U-BT 1, echipă pregătită de Flavius Lăpuște, s-a calificat la faza finală a campionatului, după ce s-a întors cu două victorii de la turneul desfășurat în weekendul trecut la București.

Clujenii au fost repartizați în grupa C, alături de CSS nr.6 Dinamo București, Îngerii Băniei Craiova și CSS Târgu Jiu.

Echipa noastră a obținut o victorie categorică sâmbătă, în meciul de deschidere, cu Îngerii Băniei, scor 86-32. Tot sâmbătă, U-BT a trecut de CSS Târgu Jiu cu 82-21. 

În cele din urmă, duminică U-BT a pierdut partida cu CSS nr. 6 Dinamo București, 63-59.

Un turneu semifinal au disputat și baschetbaliștii de la U-BT 2. Sportivii pregătiți de Mioara Iurian și Andrei Cosma au pierdut toate cele trei partide din cadrul grupei B. 

Dan Dacian Portocaliu București ne-a învins cu 70-44, apoi am cedat întâlnirea cu ABC Laguna București, 108-29. Din păcate, U-BT 2 a suferit un eșec și în fața celor de la CSS Viitorul Cluj-Napoca, 49-35.   

Trebuie menționat faptul că jucătorii care alcătuiesc formația U-BT 2 Cluj-Napoca sunt mai mici cu un an decât adversarii pe care i-au întâlnit la turneu.

În fine, U-BT 3 Cluj-Napoca a participat la un turneu la Oradea. Elevii Simonei Mușat nu au obținut niciun rezultat pozitiv, fiind învinși de LPS 2 Târgu Mureș cu 95-29. Gladius Târgu Mureș ne-a răpus la mare luptă, 54-51 și am încheiat întrecerea cu meciul împotriva celor de la CSM CSU Oradea, încheiat la scorul de 91-22. 

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT 1 U13 

Mă bucur că ne-am calificat la turneul final. A fost un turneu reușit, însă dacă am fi câștigat cu Dinamo, am fi intrat într-o grupă favorabilă la turneul final. Din păcate, ne-au costat detaliile la care lucrăm de vreo două luni și care știam că ne defavorizează. Așa s-a făcut diferența. Nu ne rămâne decât să încercăm să ne corectăm lipsurile în antrenamente și să creștem. La calificare nu mă gândeam la început, însă mi-a plăcut că am reușit să fim competitivi până la final. Rămâne de văzut cum vom progresa mai departe. 

HAIDE "U"
10

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit