imagine articol

Juniorii U13 au disputat primele meciuri din acest sezon

A fost un weekend plin de baschet la Cluj-Napoca. Echipele U13 ale clubului nostru au participat la primele turnee din acest sezon. Astfel, U-BT 1 și U-BT 3 au fost repartizate în grupa G, alături de ACS Lucky Dragons Târgu Mureș și LPS Târgu Mureș. De asemenea, U-BT 2 și-a măsurat forțele în grupa F cu CSM VSK Odorheiu Secuiesc, respectiv CSM VSK Miercurea Ciuc.
Juniorii de la U-BT 1, antrenați de Mioara Iurian, au încheiat weekendul cu victorii pe linie. Mai exact, U-BT 1 a învins-o pe U-BT 3 cu 115-21. Ulterior, alb-negrii au depășit-o pe ACS Lucky Dragons cu 87-26. În ultimul meci, U-BT 1 a trecut de LPS Târgu Mureș cu 91-13.

Tot un bilanț perfect a avut și U-BT 2. Tinerii baschetbaliști ai Simonei Mușat au făcut scor cu CSM VSK Miercurea Ciuc, 132-4. Confruntarea cu CSM VSK Odorheiu Secuiesc s-a încheiat la scorul de 76-21.
Pe lângă întâlnirea cu U-BT 1, elevii lui Andrei Cosma au răpus-o pe LPS Târgu Mureș, 61-51. În ultima partidă, băieții noștri au pierdut cu Glaudius, 80-27.

Următorul turneu pentru juniorii U13 va fi în luna noiembrie.  

Mioara Iurian, antrenor U-BT 1 U13

Primul turneu al echipei U-BT1 a fost unul foarte ușor și asta o spune diferența de scor din cele trei jocuri avute. Băieții au fost plini de entuziasm, nerăbdători să demonstreze ceea ce au învățat până acum.
Mi-aș dori ca următorul turneu să ne aducă adversari mai puternici, care să ne pună mai multe probleme. Numai așa vom putea progresa. Haide U!

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor