imagine articol

Juniorii U13, hotărâți să facă o figură frumoasă în superfinala EYBL

Echipa U13 a clubului nostru reprezintă România în finala uneia dintre cele mai importante competiții destinate juniorilor. U-BT s-a calificat în superfinala EYBL, care va începe vineri, 7 aprilie, în capitala Letoniei, Riga.

 

Echipa pregătită de Mioara Iurian și Andrei Cosma a plecat hotărâtă la Riga și chiar se va duela cu formația locală A1 BS Jugla. Partida se va desfășura la Arena Daugava, cu începere de la ora 12:00, iar sistemul întrecerii este unul eliminatoriu.

 

Referitor la A1 BS Jugla, această echipă este antrenată de Ziedonis Jansons, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni care se ocupă de pregătirea juniorilor din spațiul baltic. Jugla a bifat până acum 10 victorii și 5 înfrângeri în EYBL.

 

La turneul final de la Riga mai iau parte grupări precum Zalgiris Kaunas, VEF Riga sau SKM Vilnius. 

 

Mioara Iurian, antrenor U-BT U13

 

Am așteptat cu interes și nerăbdare turneul. Sunt extrem de importante aceste jocuri pentru noi. Ne vom putea evolua corect jocul din toate punctele de vedere și anume fizic, tehnic sau tactic. Până în prezent, partidele din campionatul intern nu ne-au pus probleme. Cu siguranță, acum vom fi puși în situații dificile și mă aștept ca băieții să reacționeze corect la indicațiile noastre, deciziile luate să fie bune și să dovedim că am crescut și că ne-am maturizat. Am muncit serios în ultimele săptămâni și mă aștept ca echipa să facă față cu succes. Haide “U”!

 

 

HAIDE "U"
0

Parteneri