imagine articol

Locul 5 la finalul sezonului pentru juniorii U13

În acest sfârșit de săptămână a avut loc turneul final la categoria U13. Echipa noastră a jucat 5 meciuri la București și a obținut 3 victorii și 2 înfrângeri. Practic, trupa lui Horia Pascu a inaugurat turneul din capitală cu un meci împotriva celor de la Dan Dacian Portocaliu. Din păcate, am înregistrat o înfrângere, scor 68-60.

 

Ne-am luat revanșa în ziua următoare, când am depășit-o pe Rapid București, scor 77-51. Am pierdut apoi cu CSM Oradea, scor 80-54. Ultimele două partide ne-au adus două rezultate pozitive, și anume succese cu CS BBB Raptors Berceni, 110-43, respectiv cu Rapid București, 54-48.

 

Drept urmare, U-BT a încheiat turneul pe locul 5. Pe de altă parte, Matei Cenean s-a remarcat în fiecare joc, fiind desemnat la final în echipa ideală a turneului.

 

Horia Pascu, antrenor U-BT U13

 

A fost un turneu cu suișuri și coborâșuri. În general am jucat un baschet frumos, agresiv și în viteză, dar uneori am lăsat adversarul să ne domine, intrând într-un blocaj mental aș spune. Mă refer aici la utlimele două sferturi din meciul cu CSM Oradea. Acel joc trebuia câștigat pentru a putea intra în 1-4. Din păcate, două sferturi slabe ne-au oprit drumul spre medalii. Felicit echipa pentru tot sezonul care s-a încheiat și vreau să transmit un mare mulțumesc pentru echipa de părinți. Ei ne-au însoțit de la începutul campionatului până acum, la final. Haide „U”!

HAIDE "U"
0

Parteneri