imagine articol

Succese pe linie pentru juniorii U13

Echipa U13 a clubului nostru continuă să domine campionatului. U-BT a jucat în avans un turneu, în condițiile în care va disputa luna viitoare și superfinala EYBL. Drept urmare, copiii antrenați de Mioara Iurian și Andrei Cosma s-au deplasat la București și au disputat meciuri de sâmbătă și până luni inclusiv.

Din nou, adversarii nu ne-au pus probleme, așa că am trecut sâmbătă de ACS WolfPack București cu 116-8. Ulterior, U-BT a învins-o pe Dan Dacian Portocaliu București cu 93-64, iar astăzi am trecut de Leii București 113-20. 

U-BT conduce clasamentul și a acumulat 5 rezultate pozitive, fără vreo înfrângere. Următorul turneu este programat în perioada 31 martie – 2 aprilie.

Mioara Iurian, antrenor U-BT U13

Turneul de la București a fost o reușită, echipa noastră obținând trei victorii categorice în cele trei jocuri disputate. Băieții și-au găsit motivația de a juca un baschet de calitate, indiferent de nivelul adversarului întâlnit. Faza defensivă a functionat foarte bine si acest lucru ne-a făcut să înscriem puncte ușoare si multe în fiecărei joc. Rezultatele obținute ne fac să privim încrezători spre cele două turnee finale, național și internațional.

HAIDE "U"
0

Parteneri