Federația Română de Baschet a publicat componența grupelor din cadrul etapei a 5-a a primei faze a campionatului dedicat categoriei Under 13.

Conform rezultatelor înregistrate în runda precedentă, echipele noastre au fost distribuite în grupele C1 (U-BT 1), D1 (U-BT 3) și C3 (U-BT 2).

U-BT 1, echipa noastră antrenată de Mioara Iurian, principal, Andrei Cosma, secund și Andrei Bălan, preparator fizic va juca în etapa a 5-a cu Îngerii Băniei Craiova și LPS Târgu Mureș. 

Sportivii noștri au mai întâlnit în acest sezon ambele echipe. U-BT 1 a întrecut echipa craioveană în etapa a treia, chiar la Cluj-Napoca, scor 64-48, iar pe mureșeni i-au întânit în prima rundă, tot la Cluj-Napoca, scor 75-40.

U-BT 3, pregătită de Mihai Popa, Amalia Török și Andrei Bălan, preparator fizic, va juca în Grupa D1 alături de CSȘ Târgu Jiu și CSȘ Bega Timișoara. Cele două adversare sunt necunoscute în acest sezon pentru sportivii noștri.

U-BT 2, antrenată de Simona Mușat, Grunwald Gyorgy și Andrei Bălan, preparator fizic, abordează etapa a 5-a în Grupa C3, unde va întâlni pe ACS Champions București-Craiova și pe CSȘ Sighetu Marmației. 

U-BT 2 a învins pe Champions București-Craiova cu 76-41 în runda a 3-a, dar meciul cu CSȘ Sighetu Marmației va fi premieră.

Etapa a 5-a este programată să se dispute în 24 noiembrie, locațiile și orele de disputare urmând să fie stabilite. 

După disputarea a 12 etape, echipele care rămân pe primele două poziții în grupele A1, B1, C1 și D1 se califică la Turneul Final. 

Comentarii