Federația Română de Baschet a rectificat componența grupelor Under 13, astfel încât echipele noastre se vor deplasa la Oradea, Sibiu și Pitești în cadrul rundei a 6-a. 

U-BT 1 rămâne în Grupa C1 și va juca împotriva unei mai vechi cunoștințe, echipa piteșteană LPS Viitorul CSU, pe care a învins-o fără drept de apel în etapa a 4-a (109-28). Cealaltă componentă este CSȘ Târgu Jiu. Turneul etapei a 6-a va fi organizat la Pitești, în 8 decembrie.

U-BT 2 va evolua în această rundă în Grupa C2, alături de LPS Bihorul CSM Oradea și ID Îngerii Băniei Craiova. Echipa noastră a evoluat împotriva bihorenilor în etapa a 3-a, pierzând la limită, scor 57-60. Meciurile se vor juca, de asemenea, în 8 decembrie, gazdă fiind desemnată Oradea. 

Cea de-a treia echipă înscrisă de clubul nostru în Campionatul Național Under 13, U-BT 3, va evolua în Grupa D2, alături de Alpha Sport Team Sibiu și CSU Brașov. Echipa noastră s-a întâlnit cu brașovenii în runda a 2-a, câștigând la limită, scor 75-73. De asemenea, și echipa sibiană a fost adversarul baschetbaliștilor noștri, meciul încheindu-se, la fel, la diferență de o posesie în favoarea U-BT, scor 51-48.

U-BT 1 este antrenată de Mioara Iurian, principal și Andrei Cosma, secund, U-BT 2 este pregătită de Simona Mușat și Grunwald Gyorgy, iar U-BT 3 este pregătită de Mihai Popa și Amalia Török. Preparator fizic al echipelor noastre este Andrei Bălan.

După disputarea a 12 etape, echipele care rămân pe primele două poziții în grupele A1, B1, C1 și D1 se califică la Turneul Final. 

Comentarii