Au fost stabilite componențele grupelor în care vor evolua cele trei echipe înscrise de U-BT în campionatul Under 13. 

U-BT 1 rămâne în Grupa C1 și va juca împotriva echipelor LPS Târgu Mureș și LPS Bihorul Oradea. Dacă întâlnirea cu echipa bihoreană va fi o premieră pentru U-BT 1, cu mureșenii deja s-a jucat de două ori, consemnându-se victorii pentru echipa noastră de fiecare dată: 64-47 în etapa a 3-a și 75-40 în prima rundă. 

U-BT 2 va evolua în această rundă în Grupa C3, alături de CSȘ Sighetu Marmației și ACS Champions București-Craiova. Exact aceași componență a avut Grupa C3 și în runda a 5-a, iar U-BT 2 a bifat victorii atât cu sighetenii, scor 83-56, cât și cu Champions, scor 86-41. Cu echipa craioveano-bucureșteană, U-BT 2 a jucat și în etapa a 3-a, consemnându-se victorie cu 76-41.

U-BT 3 va evolua în Grupa D3, cu adversare în premieră: ABC Magic Satu Mare și ACS Juniors Craiova.

Meciurile rundei a 3-a sunt prevăzute a se disputa în 26 sau 27 ianuarie, locațiile și programul de joc nefiind încă stabilite. 

U-BT 1 este antrenată de Mioara Iurian, principal și Andrei Cosma, secund, U-BT 2 este pregătită de Simona Mușat și Grunwald Gyorgy, iar U-BT 3 este pregătită de Mihai Popa și Amalia Török. Preparator fizic al echipelor noastre este Andrei Bălan.

După disputarea a 12 etape, echipele care rămân pe primele două poziții în grupele A1, B1, C1 și D1 se califică la Turneul Final. 

Comentarii