UPDATE: Federația Română de Baschet a anunțat și locațiile de disputare ale meciurilor celor trei echipe: U-BT 1 se deplasează la Târgu Jiu, în timp ce U-BT 2 și U-BT 3 găzduiesc meciurile etapei a 8-a din grupele lor. 

__________ȘTIREA INIȚIALĂ__________________________________

Echipele înscrise de clubul nostru în Campionatul Național Under 13 și-au aflat oponentele din cadrul etapei a 8-a. 

U-BT 1 rămâne în continuare în Grupa C1, urmând să înfrunte CSȘ Târgu Jiu și BC Lions Craiova. 

Cu echipa din Târgu Jiu, băieții noștri s-au întâlnit în etapa a 6-a, învingând cu 108-57. BC Lions Craiova este un adversar nou pentru echipele noastre la această categorie de vârstă.

U-BT 2 a promovat în Grupa C2, urmând să aibă adversari puternici, respectiv LPS Bihorul CSM Oradea și ID Îngerii Băniei Craiova. 

Exact aceași componență a avut Grupa C2 în etapa a 6-a, atunci când sportivii noștri au pierdut ambele întâlniri, 42-64 cu Îngerii Băniei și 40-53 cu LPS Bihorul. Cu echipa bihoreană, baschetbaliștii noștri au mai jucat în etapa a 3-a, pierzând la limită, scor 57-60. 

U-BT 3 a promovat, la rândul ei, în Grupa D2, urmând să întâlnească în etapa a 8-a pe Alpha Sport Team Sibiu și pe CSU Brașov.

Componență identică a avut-o Grupa D2 în etapa a 6-a, echipa noastră cedând ambele jocuri, 42-51 cu CSU Brașov și 34-63 cu sibienii.

U-BT 3 a învins formația brașoveană la limită în etapa a 2-a, scor 75-73, depășind și pe Alpha Sport în runda următoare, scor 51-48.

Meciurile etapei sunt programate să se dispute în 9-10 februarie, vom reveni cu programul exact imediat ce va fi stabilit. 

U-BT 1 este antrenată de Mioara Iurian, principal și Andrei Cosma, secund, U-BT 2 este pregătită de Simona Mușat și Grunwald Gyorgy, iar U-BT 3 este pregătită de Mihai Popa și Amalia Török. Preparator fizic al echipelor noastre este Andrei Bălan.

După disputarea a 12 etape, echipele care rămân pe primele două poziții în grupele A1, B1, C1 și D1 se califică la Turneul Final, celelalte echipe jucând pentru clasament.

Comentarii