Echipele noastre de Under 13 se află în fața ultimei etape a Campionatului Național, care se va disputa în 6-7 aprilie.

U-BT 1 va evolua în continuare în Grupa C1, alături de CSU Brașov și Alpha Sport Team Sibiu. Cu echipa de la poalele Tâmpei, sportivii antrenați de Mioara Iurian au jucat în etapa a 2-a (125-44, la Cluj-Napoca), în schimb sibienii ne vor fi adversari pentru prima dată. Ambele adversare s-au întâlnit de multe ori cu celelalte două formații înscrise de clubul nostru la această categorie.

Primele două clasate în Grupa C1 se vor califica la Turneul Final. 

UPDATE: Grupa C1 se va desfășura la Sibiu, în organizarea Alpha Sport Team.

U-BT 2 va juca în Grupa D3, alături de CSȘ Sighetu Marmației și ACS Champions București-Craiova. Baschetbaliștii Simonei Mușat își cunosc bine adversarii, întrucât s-au mai întâlnit cu ei în câteva rânduri în actuala ediție de campionat. 

UPDATE: Meciurile Grupei D3 vor fi găzduite de către clubul nostru.

Astfel, cu maramureșenii, U-BT 2 a jucat în etapa a 5-a (83-56 la Cluj-Napoca), a 7-a (70-41, la Craiova) și a 10-a (54-50, la Craiova). În privința întâlnirilor cu ACS Champions, avem consemnate meciuri în etapa a 3-a (76-41, la Oradea), etapa a 5-a (86-41, la Cluj-Napoca), etapa a 7-a (61-40, la Craiova) și în runda a 10-a (58-66, la Craiova).

U-BT 3 va juca în această ultimă etapă în Grupa D2, alături de Lions Craiova și CSȘ Târgu Jiu. 

UPDATE: Meciurile din Grupa D2 se vor juca la Târgu Jiu.

Cu echipa din Craiova, sportivii lui Mihai Popa au jucat o singură dată, în runda a 9-a, pierzând la Pitești cu 41-52. Cu cei din Târgu Jiu, U-BT 3 s-a confruntat în etapa a 5-a, cedând cu 49-76 chiar pe terenul adversarului.

IMPORTANT: Echipele necalificate la Turneul Final, deci și U-BT 2 și U-BT 3, își încheie competiția în acest sezon odată cu etapa a 12-a, conform FR Baschet! 

U-BT 1 este antrenată de Mioara Iurian, principal și Andrei Cosma, secund, U-BT 2 este pregătită de Simona Mușat și Grunwald Gyorgy, iar U-BT 3 este pregătită de Mihai Popa și Amalia Török. Preparator fizic al echipelor noastre este Andrei Bălan.