Echipele noastre de Under 13 se pregătesc pentru cea de-a 9-a etapă a primei faze a Campionatului Național.

U-BT 1 va evolua și în această rundă tot în Grupa C1, urmând să se deplaseze la Craiova, acolo unde va întâlni Îngerii Băniei (gazdele turneului) și Bega Timișoara. Cu echipa craioveană, elevii Mioarei Iurian și ai lui Andrei Cosma s-au mai întâlnit în etapa a 5-a, sportivii noștri învingând cu 79-57, dar și în etapa a 3-a, scor 64-48. Bega Timișoara este un adversar nou pentru U-BT 1

U-BT 2, pregătită de Simona Mușat și Grunwald Gyorgy, se vor deplasa la Sibiu, pentru a întâlni în Grupa D2, gazdele de la BC CSU și pe LPS Târgu Mureș. Echipa noastră a mai jucat în acest sezon doar în compania mureșenilor, în chiar prima etapă, pierzând cu 38-66.

U-BT 3, echipă antrenată de Mihai Popa și Amalia Török, se deplasează la Pitești, pentru meciurile Grupei C2. Gazdele de la LPS Viitorul CSU Pitești și BC Lions Craiova sunt adversarii, sportivii noștri reușind să treacă de piteșteni în etapa a 4-a, scor 79-72, cei de la Lions fiind adversari în premieră.

Programul complet al celor trei grupe poate fi consultat în secțiunea Rezultate și Program de pe site-ul nostru (CLICK AICI). Etapa a 9-a este prevăzută să se dispute în 23-24 februarie. După disputarea a 12 etape, echipele care rămân pe primele două poziții în grupele A1, B1, C1 și D1 se califică la Turneul Final, celelalte echipe jucând pentru clasament.

Comentarii