La sfârșitul acestei săptămâni se reiau meciurile din cadrul Campionatului Național Under 13, competiție în care clubul nostru a înscris două echipe și care a ajuns la Etapa a 7-a.

U-BT 1 (antrenor Mihai Popa) se va deplasa la Brașov pentru meciurile din Grupa D1. Adversare vor fi echipele ACS Transilvania Brașov și LPS Târgu Mureș.

Programul echipei noastre:

  • Duminică,  23 februarie, Sala D.P. Colibași, Brașov
    • Ora 10.00: ACS Transilvania Brașov – U-BT 1 Cluj-Napoca
    • Ora 14.15: U-BT 1 Cluj-Napoca – LPS Târgu Mureș

U-BT 2 Cluj-Napoca (antrenor Flavius Lăpuște) va fi gazda Grupei C4, iar adversare vor fi echipele CSS Viitorul Cluj-Napoca și CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

Programul echipei noastre

  • Sâmbătă, 22 februarie, Sala Ion Agârbiceanu, Cluj-Napoca:
    • Ora 9.00: CSU Constantin Brâncuși  – U-BT 2 Cluj-Napoca
    • Ora 15.00: U-BT 2 Cluj-Napoca - CSS Viitorul Cluj-Napoca

În Clasamentul General al Grupelor C-D, U-BT 1 se află pe locul 3 cu 36 de puncte, în timp ce U-BT 2 se află pe locul 17 cu 14 puncte.

Pentru calificarea la Turneul Final se vor disputa 10 etape (incluzând aici etapa preliminară). După fiecare etapă, echipele primesc un număr de puncte în funcție de locul ocupat în grupele valorice, existând un clasament general împărțit pe două zone geografice (Grupele A și B, respectiv C și D). 

În următoarele etape, câștigătoarele grupelor valorice 1 vor primi 9 puncte, locurile doi 8 puncte, iar ultimele clasate 7, la fel ca formațiile care câștigă grupele valorice 2. În acestea, locul secund primește 6 puncte și locul al treilea 5. Tot 5 primesc câștigătoarele grupelor valorice 3, 4 puncte vor fi acordate locului al doilea și trei puncte pentru ultimul loc. În mod similar, în ultima grupă valorică se vor acumula trei puncte la câștigătoarea grupei, două la ocupanta locului secund și unul pentru ultimul loc. 

Se vor califica la Turneul Final primele patru echipe din cele două clasamente generale regionale (așadar, 4 din Grupele A și B și 4 din C și D).