imagine articol

Baschetbaliștii U14 s-au calificat la turneul semifinal

U-BT a obținut trei rezultate pozitive și o înfrângere la turneul desfășurat în weekend-ul trecut la BTarena. Baschetbaliștii U14 au încheiat însă grupa A pe primul loc, cu un total de șapte puncte și s-au calificat la turneul semifinal.

Echipa lui Răzvan Cenean a început în forță competiția și a depășit-o sâmbătă dimineața pe ACS Gladius Târgu Mureș, scor 127-21. Ulterior, sportivii clujeni au cedat întâlnirea cu ACS Transilvania Brașov, 67-60.

Duminică, U-BT și-a luat revanșa în fața brașovenilor. Am reușit să ne impunem cu 81-70, iar ziua am terminat-o tot cu un rezultat pozitiv, surclasând-o pe ACS Gladius Târgu Mureș, scor 84-50.

Răzvan Cenean, antrenor principal U-BT U14 

Sunt fericit în primul rând pentru modul de exprimare din teren. Băieții au impus un ritm foarte bun atât în atac, cât și în apărare. Chiar dacă în prima zi am pierdut cu una dintre pretendentele la campionat, am reușit să găsim resursele necesare, iar băieții s-au motivat extraordinar, pentru a ne lua revanșa în a doua zi, terminând grupa pe primul loc. Prin jocul prestart privim cu încredere spre turneul semifinal, unde ne dorim să îmbunătățim calitatea jocului. Felicitări tuturor!  

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit