imagine articol

Juniorii U14 se impun în turneul desfășurat pe teren propriu

U-BT a profitat de avantajul terenului propriu și s-a descurcat perfect la turneul categoriei U14. Baschetbaliștii lui Flavius Lăpuște s-au reîntâlnit cu CSS CSM Sighetu Marmației, CSM CSU LPS Bihorul Oradea și CSS Viitorul Cluj-Napoca.

Meciurile au început sâmbătă dimineața la Sala Ion Agârbiceanu, iar U-BT a dat piept cu CSS CSM Sighetu Marmației. Băieții noștri nu au întâmpinat probleme și au câștigat cu 92-38. În al doilea meci al zilei, U-BT a înfruntat-o pe CSM CSU LPS Bihorul Oradea și s-a impus cu 72-40.

Derby-ul local clujean s-a desfășurat duminică dimineața și s-a terminat favorabil pentru juniorii Academiei U-BT. Drept dovadă, alb-negrii au câștigat cu 70-59.

U-BT a ajuns la 6 succese din tot atâtea posibile la categoria U14 și privește cu optimism spre următorul turneu.

Flavius Lăpuște, antrenor U-BT U14

Punctul culminant a fost atins sâmbătă, în meciul cu Oradea. Ei au venit cu întreg lotul și pur și simplu ne-am autodepășit. Sunt foarte mândru de felul cum au jucat băieții în acest meci. Am atins maximum posibil și mă bucur că am încheiat cu bine primul turneu tur-retur. Din punct de vedere al valorii, aștept următorul turneu, să vedem unde ne clasăm. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor TailorTransylvania Recovery Center