Cele două echipe înscrise de clubul nostru în campionatul Under 14 și-au aflat adversarele din cadrul grupelor etapei a 3-a.

În urma rezultatelor înregistrate în turneele etapei secunde, U-BT 1 a rămas în Grupa C1, iar următorii adversari vor fi două echipe craiovene, respectiv ACS ID Îngerii Băniei și ACS Champions București-Craiova.

U-BT 2 a câștigat în runda precedentă Grupa C3, astfel că a promovat în Grupa C2, unde va da piept cu ABC Magic Satu Mare și LPS Bihorul Oradea.

Locațiile de disputare a etapei a 3-a, ce va avea loc în week-end-ul 2-3 noiembrie, încă nu au fost stabilite.

În primele două etape, echipele noastre au acumulat 12 puncte (U-BT 1, antrenată de Mihai Racovițan) și, respectiv, 7 puncte (U-BT 2, antrenor Simona Mușat). U-BT 1 este pe primul loc în clasamentul general al grupelor C și D, iar U-BT 2 pe locul 12.

Se vor califica la Turneul Final primele patru echipe din cele două clasamente generale regionale (așadar, 4 din grupele A și B și 4 din C și D).

----------------

Pentru calificarea la Turneul Final se vor disputa 10 etape (incluzând aici etapa preliminară). După fiecare etapă, echipele primesc un număr de puncte în funcție de locul ocupat în grupele valorice, existând un clasament general împărțit pe două zone geografice (Grupele A și B, respectiv C și D). 

În următoarele etape, câștigătoarele grupelor valorice 1 vor primi 9 puncte, locurile doi 8 puncte, iar ultimele clasate 7, la fel ca formațiile care câștigă grupele valorice 2. În acestea, locul secund primește 6 puncte și locul al treilea 5. Tot 5 primesc câștigătoarele grupelor valorice 3, 4 puncte vor fi acordate locului al doilea și trei puncte pentru ultimul loc. În mod similar, în ultima grupă valorică se vor acumula trei puncte la câștigătoarea grupei, două la ocupanta locului secund și unul pentru ultimul loc.