UPDATE: Federația Română de Baschet a publicat locația de disputare a celui de-al 8-lea turneu al Campionatului Național Under 14. Echipa noastră va juca la Târgu Mureș, în organizarea LPS. Vom reveni cu programul meciurilor.

____________________________________

Echipa noastră de Under 14 și-a aflat adversarii din cadrul turneului etapei a 8-a a Campionatului Național. Aceștia sunt cunoștințe vechi pentru sportivii noștri, echipele întâlnindu-se exact în aceași formulă cu două etape mai devreme. 

U-BT va juca cu LPS Bihorul CSM Oradea și LPS Târgu Mureș. Cu bihorenii, sportivii noștri s-au confruntat deja de trei ori în acest sezon: 63-31 în etapa a 6-a, 87-11 în etapa a 4-a și 91-20 în runda secundă. 

Cu formația din Târgu Mureș s-au consemnat două întâlniri directe în acest sezon: 65-32 în etapa a 6-a și 111-58 în prima rundă.

Etapa a 8-a este stabilită a se disputa în week-end-ul 2-3 martie, locația și programul exact nefiind stabilite încă.

Echipa noastră de Under 14 este antrenată de Sergiu Popa, Horia Pascu și Andrei Bălan (preparator fizic). După jucarea a 12 etape, primele două clasate din grupele A1, B1, C1 și D1 se califică la Turneul Final.

Comentarii