imagine articol

U14: Situația echipelor noastre după prima etapă

În week-end-ul trecut a demarat Campionatul Național Under 14, însă doar una dintre echipele înscrise de U-BT a avut programate meciuri. Este vorba de U-BT 2, pregătită de Simona Mușat, care a înfruntat la Cluj-Napoca pe Viitorul și LPS Târgu Mureș, în cadrul Grupei 14.

Sportivii noștri au depășit categoric concitadina Viitorul, scor 80-18, însă au cedat în fața mureșenilor, scor 30-73. Astfel, după prima etapă, echipa noastră s-a clasat pe locul secund în grupă. 

În urma acestui rezultat, U-BT 2 va juca în etapa a 2-a în cadrul Grupei C3, alături de echipele CSȘ Brașovia Brașov și LPS Cetate Deva. Turneul al doilea va avea loc în perioada 12-13 octombrie, locația acestuia nefiind încă stabilită.

Ceva mai clare sunt lucrurile pentru U-BT 1, echipa antrenată de Mihai Racovițan nejucând în Etapa 1, întrucât a fost distribuită singură în Grupa 12. În Etapa a 2-a, U-BT 1 va evolua în Grupa C1, alături de ABC Magic Satu Mare și LPS Târgu Mureș, ultima dintre ele fiind gazda turneului ce va avea loc în week-end-ul următor. 

Vom reveni cu programul meciurilor, precum și cu locația desfășurării turneului în cazul Grupei C3

Parteneri