imagine articol

O victorie și o înfrângere pentru echipa U15 la primul turneu al sezonului

Săptămâna care tocmai s-a încheiat a adus primele meciuri la categoria U15 pentru juniorii noștri. U-BT a disputat turneul inaugural al sezonului la Timișoara, acolo unde a jucat două partide. Baschetbaliștii pregătiți de Sergiu Popa au fost repartizați în grupa A, astfel că și-au măsurat forțele cu CS SCM Timișoara și LPS Bihorul CSM Oradea.

U-BT s-a duelat în primul meci de vineri cu CS SCM Timișoara. Bănățenii au beneficiat de o echipă puternică și ne-au învins cu scorul de 62-58. De asemenea, Timișoara a încheiat turneul fără înfrângere.
În al doilea joc, clujenii și-au luat revanșa și au mărșăluit în confruntarea cu LPS Bihorul CSM Oradea, scor 70-51.

Astfel, la finalul turneului, U-BT s-a clasat pe locul doi. Următoarele meciuri în campionat, pentru sportivii noștri, vor fi în luna noiembrie. De asemenea, U-BT U15 va participa în această toamnă și în EYBL.

Sergiu Popa, antrenor U-BT U15

În primul rând, ne bucurăm că a venit rândul nostru să debutăm în campionatul național și am reușit să ne calificăm în faza următoare a competiției. După un prim meci cu Timișoara, în care nu ne-am regăsit deloc și nu am reușit să anihilăm principalul lor marcator, cu Oradea am arătat cu totul altceva. Am controlat meciul și băieții merită felicitați pentru asta. Cu siguranță am învățat cu toții ceva după acest turneu. Îmi doresc să fim sănătoși și să revenim sănătoși la antrenamente, cu poftă de baschet. Haide U!

Parteneri