imagine articol

Juniorii U16 revin în focul partidelor oficiale

Primele zile din 2022 aduc și un prim turneu pentru Academia U-BT. Juniorii U16 ai clubului nostru au plecat spre Budapesta, pentru un nou turneu EYBL. Formația pregătită de Răzvan Cenean este una dintre performerele din 2021 și vrea să continue în același mod. Drept urmare, clujenii se vor duela cu Știința București, USK Praga, Sopron Academy și BC Junior Komarno. 

Iată și programul confruntărilor:

Vineri, 7 ianuarie
12:30 Știința București – U-BT Cluj-Napoca
20:30 USK Praga – U-BT Cluj-Napoca

Sâmbătă, 8 ianuarie
14:00 U-BT Cluj-Napoca – Sopron Academy

Duminică, 9 ianuarie
14:00 U-BT Cluj-Napoca – BC Junior Komarno

Toate partidele băieților noștri vor avea loc la sala Gabányi László Sportcsarnok din Budapesta și vor fi transmise în direct pe pagina de youtube a întrecerii. Mai exact, pe youtube există trei canale denumite CAMUGO, unde sunt difuzate meciurile. Echipa noastră va putea fi urmărită pe unul dintre canale, dar vom reveni cu detalii în momentul în care le vom cunoaște. Canalele pot fi accesate printr-un click AICI

La precedentul turneu EYBL, U-BT a înregistrat patru rezultate pozitive. În acest moment, fruntașe în clasament sunt U-BT și Știința București.

Răzvan Cenean, antrenor U-BT U16

Începem anul în forță, cu un turneu greu și important pentru noi. Încercăm să mergem să facem o figură la fel de frumoasă ca în primul turneu, chiar dacă există unele absențe în lot. Am încredere în băieți că se vor achita de sarcini și că vor obține un rezultat pozitiv și mulțumitor. 

Parteneri