imagine articol

Juniorii U16 se califică la turneul semifinal

Echipa U16 și-a îndeplinit obiectivul și a obținut victoriile necesare pentru a se califica la turneul semifinal al campionatului. Juniorii noștri au profitat de avantajul terenului propriu și au repurtat două succese împotriva celor de la Phoenix Galați.

 

În disputa de sâmbătă dimineața, alb-negrii s-au impus cu scorul de 96-77. Apoi, cele două s-au reîntâlnit duminică dimineața și n-am întâmpinat emoții, așa că am câștigat cu 91-70. 

 

U-BT a acumulat șase rezultate pozitive în grupa 3, devansându-i pe gălățeni în clasament. Drept urmare, am încheiat această fază pe locul doi. 

 

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U16 

 

 

Aș vrea să încep prin a-i felicita pe băieți. E meritul lor și mă bucur că mi-au făcut un cadou într-o zi specială pentru mine. În acest weekend am dat un examen de maturitate pe care l-am trecut cu brio. Am jucat împotriva vicecampioanei de anul trecut, o echipă foarte bună ce joacă un baschet frumos, fizic, apropiat de ceea ce antrenăm și noi. Satisfacția este mai mare după aceste două victorii, deoarece am arătat că ne putem mobiliza indiferent de adversar, indiferent de rezultatele anterioare sau de momentele dificile din timpul jocului, referindu-mă aici la avantajul lor de 18 puncte în sfertul întâi. Am arătat că merităm să ajungem în fazele superioare ale campionatului și sper să facem o figură cât mai frumoasă în turneul semifinal. Nu ne culcăm pe o ureche și știm că mai avem mult de lucru, pentru a ne îndeplini obiectivele propuse. Aș vrea, în încheiere, să le mulțumesc tuturor celor care au fost în sală în aceste două zile, atmosfera a fost una deosebită.

 

 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit