imagine articol

O victorie și două înfrângeri pentru juniorii U16 la turneul din Ungaria

U-BT a participat în acest weekend la St. Stephen's Cup, o puternică întrecere destinată juniorilor U16. Formația antrenată de Răzvan Cenean a disputat trei meciuri la Budapesta și a obținut un rezultat pozitiv.

Băieții noștri au avut parte de un start dificil la turneu, măsurându-și forțele sâmbătă cu Kecskemét. Maghiarii ne-au învins cu 72-58. Apoi, U-BT a cedat duelul cu Balkan Botevgrad, scor 69-53.

În ultima partidă, juniorii clujeni au oferit o prestație la înălțime și au depășit-o pe Honved Budapesta cu 67-64. U-BT nu a reușit să se califice în faza următoare a turneului, dar jucătorii au revenit acasă pregătiți de următoarele dispute din campionat.

Răzvan Cenean, antrenor U-BT U16:

A fost un turneu foarte util pentru noi. Din păcate, nu ne-am comportat la așteptările pe care le aveam, cel puțin în primele două jocuri. Am întâlnit adversari foarte puternici, ne-am trezit puțin mai târziu, abia duminică. Atunci am arătat că am fost demni de prezența la acest turneu. Îi felicit pe băieți pentru ultimul meci. Vom face o analiză a acestor meciuri și vom vedea cum putem să ne îmbunătățim jocul, pentru a evita sincopele din Ungaria. Acum ne așteaptă un nou turneu în campionat, unde sperăm să avem o altă mentalitate în fiecare partidă.

Parteneri