imagine articol

Rezultate U14, U16, U17 si U23

In aceasta perioada s-au jucat meciuri contand pentru campionatele dedicate juniorilor U14, U16, U17 si U23, in care sunt angrenate si echipele noastre.

Iata rezultatele inregistrate la U14 si U16:CN U14 "U" Mobitelco Cluj II - "U" Mobitelco Cluj I - 16-74 CN U16 LPS Targu Mures - "U" Mobitelco Cluj II - 45-61 Urmatoarea etapa in cadrul CN U14 va avea loc in 3 februarie, iar "U" Mobitelco Cluj II va juca cu BC Mures Targu Mures. Pentru categoriile U17 si U23, in weekendul trecut s-a disputat al doilea turneu de sala. Meciurile s-au jucat la Timisoara.

CN U17 "U" Mobitelco Cluj I a avut victorii pe linie, iar "U" Mobitelco Cluj II a suferit trei infrangeri. Din grupa mai fac parte CSS Bega Timisoara si CSS Viitorul. Dupa doua turnee de sala, "U" Mobitelco Cluj I ocupa locul I, urmata de CSS Bega Timisoara, "U" Mobitelco Cluj II si CSS Viitorul. Urmatorul turneu de sala se va juca la Cluj-Napoca. CN U23

Echipa noastra a suferit doua infrangeri, cu CSS Viitorul si CSS Bega Timisoara. Razvan Cenean, antrenorul echipei noastre, a declarat: "Am folosit jucatori de la categoria de varsta U18. Ne intereseaza mai mult ca baschetbalistii sa capete experienta si sa se adapteze la meciurile tari, iar rezultatele cad in planul secund."

Parteneri