imagine articol

U-BT are opt reprezentanți la Campionatul European Under 16, Divizia B

Clubul nostru furnizează jumătate din lotul României pentru Campionatul European Divizia B, competiție ce se desfășoară în perioada 9-18 august la Sarajevo, în Bosnia. Pe lângă contingentul de jucători, toți campioni naționali en-titre cu U-BT, din staff-ul tehnic face parte și Răzvan Cenean, în calitate de antrenor secund. Din lotul României face parte și Balint Aba, kinetoterapuut voluntar în cadrul clubului nostru.

Echipa României, condusă de antrenorul Florin Nini, îi are în componență pe juniorii noștri Anton Rotaru, Toma Lungoci, Dragoș Axinte, Tudor Todea, Luca Domocoș și Mihai Cârcoană, alături de aceștia participând sportivii Agronomia București Cristian Cotoară, Matei Bodea, David Vaida și Alexandru Lazăr, dar și Ștefan Grasu (CSU Știința București) și Vlad Marinău (LPS Bihorul Oradea). 

Pe lângă Florin Nini și Răzvan Cenean, staff-ul tehnic îi mai cuprinde pe Flavius Lăpuște (antrenor secund), Liviu Dumitru (preparator fizic), Aba Balint (kinetoterapeut) și Igor Georgiev (antrenor coordonator FRB). 

România a fost distribuită în Grupa A, alături de echipele Suediei, Marii Britanii, Portugaliei, Irlandei și Luxemburgului. 

Primul joc va avea loc joi, 9 august, în compania Suediei, cu începere de la ora 19.45, putând fi urmărit live pe canalul de Youtube al FIBA

Parteneri