imagine articol

U16: Cinci reprezentanți U-BT la lotul național

Thumbnail

Clubul nostru are cinci reprezentanți la lotul național Under 16 al României, ce se va reuni duminică la București în vederea participării la turneul amical de la Petrovgrad, Serbia. 

Noul selecționer al lotului național Under 16, Branko Cuic, va avea astfel ocazia să debuteze în această postură chiar în orașul natal, Zrenjanin (Petrovgrad). Secundul său pentru această acțiune va fi un alt antrenor al U-BT, Sergiu Popa.

Cei doi antrenori au convocat trei sportivi de la echipa noastră de Under 16, respectiv pe Alexandru Pașca, Dan Sucală și Alexandru Turdean

Ceilalți sportivi convocați sunt Ștefan Grasu, Marian Schmidt, Vlad Marinău, Gabriel Pop, Luca Năstruț, Robin Mandisodza, Dinu Roșca, Robert Licurici, Radu Ivănescu, David Oprea, Matei Dorneanu și Marian Cochelea.

Lotul se reunește duminică în capitală, urmând să se antreneze acolo până miercuri, 3 aprilie, când se va face deplasarea în Serbia. 

Primul joc pentru România va avea loc vineri, 5 aprilie, cu începere de la ora 14.30 (ora României), în compania echipei locale din Petrovgrad. 

Sâmbătă, tricolorii vor da piept cu Partizan Belgrad de la ora 13, seara urmând să întâlnească selecționata similară a Bulgariei, de la ora 21.30. 

Duminică se vor disputa finala și meciul pentru locurile 3-4. 

BRANKO CUIC, selecționer România U16:

Thumbnail

„Este prima acțiune pentru mine în această postură, de selecționer al acestei generații. Îi cunosc pe majoritatea sportivilor din campionatul intern, unde i-am întâlnit cu echipa noastră de Under 16. Au mai fost acțiuni ale acestui lot, sportivii se cunosc, este o ocazie bună să ne întâlnim cu alte echipe naționale, să vedem unde ne aflăm. Este o ocazie bună și pentru mine de a-mi prezenta ideile băieților, vrem să îi verificăm în așa fel încât să conturăm un nucleu în vederea Campionatului European din această vară, de la Podgorica, în Muntenegru”.

Turneul, live pe Youtube

Turneul se desfășoară la Medison Hala din Zrenjanin și va fi transmis live pe canalul de Youtube al competiției (CLICK AICI).

Parteneri