imagine articol

Echipa U17 a obținut două victorii în ultimul turneu EYBL al sezonului

U-BT a avut un turneu lung și dificil în această săptămână în EYBL, la categoria U17. Echipa antrenată de Răzvan Cenean și Horia Pascu s-a deplasat la Viena, pentru al doilea turneu al sezonului. Echipa noastră se întoarce acasă cu două victorii și două înfrângeri. 

 

În primul meci, U-BT s-a duelat cu BBA Komarno, într-un meci care s-a încheiat cu succesul nostru, scor 73-56. Alb-negrii au controlat disputa în totalitate, iar Alexandru Bințințan a izbutit 16 puncte, o recuperare și o pasă decisivă. Dan Ciumbrudean a adăugat 12 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

 

În al doilea joc, U-BT a fost depășită clar de CSU Știința ASE București, scor 91-63. David Panțel s-a remarcat cu 13 puncte și 4 recuperări, în vreme ce Alexandru Bințințan a avut 12 puncte, 3 recuperări și un assist.

 

Ulterior ne-am luat revanșa împotriva celor de la Vienna United, formație pe care am învins-o cu 71-53. Alex Bințințan a pus pe tabelă 16 puncte și 3 recuperări, pe când David Fîntînă a fost aproape de un double-double, prin cele 15 puncte și 8 recuperări.

 

În ultima partidă, U-BT și-a măsurat forțele cu Sopron, dar maghiarii s-au dovedit a fi mai puternici. Gruparea din țara vecină și-a adjudecat victoria, scor 95-81. Din nou, Bințințan a fost cel mai bun marcator al nostru, prin cele 25 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. David Fîntînă a totalizat 16 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive.

 

La finalul turneului, Alexandru Bințințan a fost desemnat în echipa All Star a turneului, iar David Fîntînă este Team MVP. U-BT pune capăt aventurii europene, acumulând patru victorii și patru înfrângeri. 

 

 

Răzvan Cenean, antrenor U-BT U17

 

A fost un turneu greu, dar foarte util. Mă bucur că în majoritatea timpului am făcut un joc bun și cu siguranță am avut multe de învățat. Ne întoarcem acasă și ne pregătim pentru campionatul intern.   

 

 

HAIDE "U"
0

Parteneri