imagine articol

Debut perfect în noul sezon pentru juniorii U18

U-BT a început cu dreptul campionatul la categoria U18. Baschetbaliștii noștri au revenit acasă cu trei victorii de la turneul desfășurat la Oradea, în acest weekend. Cu alte cuvinte, echipa antrenată de Mihai Racovițan și Horia Pascu s-a duelat în grupă cu CSM Târgu Mureș, LPS Bihorul CSM 2 Oradea și CSS Viitorul Cluj-Napoca.

În primul meci, de sâmbătă dimineața, U-BT s-a duelat cu una dintre cele mai puternice formații din grupă, CSM Târgu Mureș. Jucătorii noștri au oferit un joc solid și s-au impus cu 81-71. Clujenii au încheiat ziua de sâmbătă în notă pozitivă, printr-un succes clar cu LPS Bihorul CSM 2 Oradea, scor 97-52.

Duminică, U-BT a dat piept cu CSS Viitorul Cluj-Napoca, obținând o victorie cu 82-40.

U-BT U18 va aborda astfel cu optimism următoarele meciuri, programate în luna noiembrie.  

Mihai Racovițan, antrenor U-BT U18

A fost un turneu destul de bun. Așa cum ne așteptam, primul joc, cu cei din Târgu Mureș, a fost cel mai echilibrat. Mă bucur că am dat dovadă de maturitate și că am reușit să câștigăm acel meci, deși în sfertul patru am fost conduși chiar și la 7 puncte. În celelalte două jocuri am rulat tot lotul și am reușit să controlăm meciurile fără mari probleme. Încă suntem foarte departe de ceea ce trebuie să arătăm în teren, dar am speranța că în lunile ce vor urma vom ajunge să etalăm un joc cât mai consistent.

Parteneri