Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan, asistați de preparatorul fizic Andrei Bălan, revine în întrecerea internă și se pregătește de cea de-a 4-a etapă a Fazei 2 (Faza Semifinală A) a Campionatului Național.

În cadrul acestei runde, U-BT va primi vizita celor de la LPS Bihorul CSM Oradea, meciul urmând să se dispute duminică, 17 februarie, cu începere de la ora 12, în sala B din BTarena. 

Cele două echipe s-au mai duelat de două ori în această ediție de campionat, fiind colege de grupă și în prima fază. În primul turneu, găzduit de echipa noastră, U-BT s-a impus cu 80-66, în returul din Oradea scorul fiind mai strâns, însă tot în favoarea noastră: 74-63. 

În cadrul aceleiași etape, CSU Sibiu dă piept cu CSȘ Târgoviște, iar CSȘ-CSM Sighetu Marmației joacă pe teren propriu în compania celor de la CSȘ Mediaș. 

U-BT este neînvinsă în acest sezon, atât în prima fază, cât și în Faza 2. Faza Semifinală A se joacă în sistem de etape săptămânale, tur-retur, la Turneul Final calificându-se primele trei clasate. 

Comentarii