imagine articol

U18: U-BT, pregătită de ultimul act al sezonului

Echipa noastră de Under 18, antrenată de Răzvan Cenean, Mihai Racovițan și preparatorul fizic Andrei Bălan, se află în fața ultimelor două jocuri oficiale ale sezonului.

Meciurile au loc la Oradea, în Sala Sporturilor ”Antonio Alexe”, acolo unde se va organiza în acest week-end Turneul Final 2A al categoriei, în fapt Final Four-ul campionatului.

Lotul cu care U-BT face deplasarea la Oradea îi cuprinde pe Tudor Văleanu, Toma Lungoci, Mihnea Brie, Mihai Cârcoană, Horia Dragoslav, Andrei Cîmpean, Anton Rotaru, Horea Orban, Mihnea Divoiu, Cătălin Mariș, Antonio Crainic, Ștefan Socaciu, Luca Domocoș, Tudor Todea, Dragoș Axinte și Modibo Diaby.

Programul semifinalelor din 4 mai:

  • 12.00 Agronomia 1 București - LPS Bihorul CSM Oradea
  • 14.30 U-BT Cluj-Napoca - Slam București

Câștigătoarele celor două semifinale se vor înfrunta duminică pentru aur, de la ora 14.30, în timp ce pierzătoarele își vor disputa medaliile de bronz de la ora prânzului. 

Meciurile vor putea fi vizionate live pe internet AICI.

U-BT a jucat cu toate competitoarele din acest Final Four în cadrul Turneului Final 1A. Sportivii noștri s-au impus în fața celor de la BC Slam cu scorul de 85-28, au trecut de Agronomia 1 cu 79-76 și de LPS Bihorul CSM Oradea cu 76-53.

RĂZVAN CENEAN, antrenor principal U-BT:

Thumbnail

”Ne așteaptă un turneu intens, în care ne dorim să evoluăm bine și să obținem un rezultat cât mai bun. Ne-am pregătit bine, chiar dacă a apărut o stare de obosealăa după turneul de la Riga. Tot lotul e valid, cu excepția lui Tudor Văleanu, care nu și-a revenit după accidentare. Sperăm într-un rezultat cât mai bun la finalul competiției!

Parteneri