imagine articol

U18: Victorie muncită la Târgoviște

U-BT, echipa noastră de Under 18, a avut o deplasare dificilă la Târgoviște, acolo unde a jucat cu CSȘ în cadrul etapei a 3-a a Fazei Semifinale a Campionatului Național, Grupa A.

Echipa noastră, lipsită de aportul mai multor jucători (Modibo Diaby reținut la Under 16, Tudor Văleanu, Luca Domocoș și Andrei Cîmpean indisponibili), a avut un debut de partidă dezastruos (0-12 în min. 3 sau 6-20 în min. 7).

Sportivii noștri și-au revenit și au reușit să treacă în avantaj la jumătatea celei de-a doua secvențe, nemaicedând inițiativa până la sfârșit.

CSȘ Târgoviște - U-BT Cluj-Napoca 59-72 (24-13, 10-26, 14-19, 11-14)

Celelalte jocuri ale rundei se vor disputa duminică, respectiv CSȘ Mediaș primește vizita vecinilor de la CSU Sibiu, în timp ce Sighetu Marmației se deplasează la LPS Bihorul Oradea. 

Pentru sportivii noștri, urmează turneul al doilea al Grupei B European Youth Basketball League, în 8-10 februarie, în Ungaria. Etapa a 4-a a campionatului intern este prevăzută a se disputa în 17 februarie. 

U-BT, antrenată de Răzvan Cenean, Mihai Racovițan și Andrei Bălan (preparator fizic), este neînvinsă în acest sezon. Faza Semifinală A se joacă în sistem de etape săptămânale, tur-retur, la Turneul Final calificându-se primele trei clasate. 

Sursă info: raxsport.ro

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit