SEZONUL 2010-2011

A fost înscrisă o echipă în campionatul dedicat categoriei Under 20, iar aceasta a ocupat la finalul competiției locul 3, câștigând medaliile de bronz.

Clubul nostru a primit o Diplomă de excelență pentru consolidarea prestigiului sportului clujean prin rezultatele deosebite obținute în cursul anului 2011 la competițiile interne și internaționale din partea Consiliului Județean Cluj.

SEZONUL 2013-2014

A fost înscrisă o echipă în campionatul dedicat categoriei Under 20, iar aceasta a ocupat la finalul competiției locul 3, câștigând medaliile de bronz.

  • antrenori: Cenean Răzvan / Popa Mihai / Pascu Horia)

SEZON 2014-2015

Thumbnail

A fost înscrisă o echipă la categoria Under 20, iar aceasta s-a clasat, la sfârșitul sezonului competițional, pe primul loc în clasament și a devenit astfel Campioană Națională.

A fost al cincelea titlu național consecutiv obținut de aceeași generație de sportivi, una de excepție pentru baschetul juvenil românesc!

  • antrenori:
    • Răzvan Cenean
    • Pascu Horia

SEZON 2015-2016

Clubul nostru a avut în acest sezon competițional înscrisă o echipă la categoria Under 20, antrenată de Răzvan Cenean și Horia Pascu. U-BT a început perfect Turneul Final de la Focșani, cu o victorie în primul joc, chiar împotriva gazdelor. A doua zi a adus cea de-a doua victorie, împotriva celor de la LPS Bihorul Oradea, însă sportivii noștri au pierdut ultimul joc, cel în compania Colegiului Național ”Aurel Vlaicu” București. Meciul a fost unul încrâncenat, echilibrat pe toată durata lui. Banca scurtă, afectată de accidentări, a echipei noastre a cedat pe final, astfel că aurul se duce la Colegiul Național ”Aurel Vlaicu”.

Deznodământul ultimului meci al Turneului Final, victoria celor de la Focșani împotriva Orădenilor, scor 116-80, a făcut ca echipa noastră să primească medaliile de bronz, primele trei clasate având linii de clasament identice și fiind departajate ce coșaverajul din meciurile directe.

Jucătorul nostru, Wilhelm Brosser a fost selecționat în echipa Turneului Final.